Ledende Udviklingsingeniør (HW/SW)

2018-07-04_15h09_37.png

Til Westrups “New Product Development” afdeling søger vi en Udviklingsingeniør HW/SW der kan være med til at transformere vores produkter og ydelser ved at forberede dem til Industri 4.0.

Find det fulde jobopslag her

Som Udviklingsingeniør HW/SW deltager du i forskellige internationale og tværfaglige produktudviklingsprojekter der med strengt fokus på True Customer Value driver vækst af Westrups toplinje. Du vil som repræsentant for HW/SW funktionen i projekterne være ansvarlig for at de løsninger I vælger, i de enkelte projekter, er optimerede i forhold til den værdi de skaber hos kunderne samtidigt med at de er i tråd med visionen om Industri 4.0.

Ser du dig selv som værende et 'Learning Monster'? Er du nysgerrig og opsøger aktivt ny viden og er opmærksom på trends i de områder du beskæftiger dig med? Og deler du samtidigt din ekspertise, viden og indsigt for at styrke dine kollegaer og virksomheden. Så er du mere end velkommen til at ringe og høre mere om jobbet. Kontaktinformationen kan du finde i jobopslaget ovenfor.